...чел съм ги...има много теми с тия термостати...и все учудвания....моята откак я взех си държи 76-78 градуса/на око разбира се - 1/3 между 70 и 90.../ ....лете,зиме - толкова...при спускане пада докъм 65 гр...като се нахакаш в градската бутаница вдига до 90...а при качване на шипка - спортно/едно голфче се опитваше да се прави на мъж.../ вдигна до 95....относно парното..тук не може да се очаква активно парно без включен вентилатор,поне защото филтъра/на климатика/на въздуха към купето донякъде възпрепятствува свободният поток на влизащият въздух...аз го включвам на 2...като постопли,превключвам на 1 ..и по късна-на 0...и поддържа...аз имах Поджеро на което сменях радиатор и термостат...та оригинално в магазина имаше термостат за 83 и за 78 градуса,с щамповани цифри на градусите на самия термостат...из форума един колега беше споделил,че може да има термостати за различни температури при алфа.....може и да е така....забелязвам из форума доста колеги....не им ли е точно 80 гр температурата и...подскачат...и хайде нов?!??....това е само едно мнение...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Температура!!!
Collapse
X
-
След 7-ми съм в София ....като мина през АлАуто да видим какво ще ми кажат ще пиша............. нали уж са им оригинални частите ...аз не разбирам ...отивам и казвам искам нов термостат -те ми слагат ..... не съм съгласен на 3 месеца да меня части ....... така ,че или сменяме сервиза или оправят - не че ще загубят много но.........
Comment
-
и аз си го смених вчера моя и доста трудно загрява но странното е че по каталога за 1.9jtd не е като моя всичко муе наред но една тръба има по малко и след 20 минути умуване с продавача се намери моя и се оказа че се води за TDI не знаех че има такива 156-ци156 1.9 JTD 105hp
Comment
-
Колеги,погледнете предишната страница какво съм писал.Опитвам се да ви спестя ходене по мъките,а аз точно това правих известно време. Моя термостат се държи доста прилично поне за тези 3-4 месеца от смяната. Но какво да искаме от дизелите ,те по принцип по-трудно си загряват,но пък си държат 88-90 градуса независимо дали пускаш баир или нещо друго.. До тези изводи стигнах сам и при разговор с шофьорите на новите линейки Форд и WW на Спешна помощ , който са на 2-3 месецаAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от b0joи аз си го смених вчера моя и доста трудно загрява но странното е че по каталога за 1.9jtd не е като моя всичко муе наред но една тръба има по малко и след 20 минути умуване с продавача се намери моя и се оказа че се води за TDI не знаех че има такива 156-циНяма.
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Behr е пален ташак извинявм се за израза ама за месец и половина вече два такива дадоха фира сега съм взел един друг но като го сложа и като покарам известно време тогава ще дам мнение за него става въпрос за колата от подписа миАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment